Geolokációs marketing

Geolokációs Marketing

Geolokációs marketing megoldások - Foursquare, Gowalla, Facebook Places, Google Maps.

Friss topikok

Foursquare újdonságok az új verzióban

2011.09.20. 19:36 Geolokációs Marketing Blog

Egy ideje mükődik már a Foursquare weboldalán a listák létrehozásának és kezelésének lehetősége, ezekben kategóriákba gyűjtheted kedvenc helyeidet és megoszthatod barátaiddal a célból, hogy ők is meglátogassák őket például egy idegen nagyvárosban.

A következő mobilalkalmazás frissítésekor már a mobil verzióban is elérhető lesz ez a lehetőség, kezelheted a listáidat, valamint kipipálhatod az elvégzett dolgokat rajta.

Ezentúl a listák(Lists) fogja átvenni a “To-Do-List” helyét, így ésszerűsítve az alkalmazást. Épp egy új városba utazol és nem tudod, hogy mit érdemes megnézned?

Csak rámész a publikus listákra és nekikezdesz akár egy kocsmatúrának vagy egy múzeumkörútnak, melyet a helyiek hoztak létre. Persze egy ország vagy csak egy város legjobb éttermeit is végigeheted, ha valaki épp erről hozz létre egy listát, a lehetőségek határtalanok e tekintetben.

Egy másik újítás is bekerül az új verzióba, ez egy módosított térképnézet, melyet itt a mellékelt ábrán ti is láthattok és ugyanígy a listákhoz kapcsolódik.

 

Az új verzió elérhető iOS-re mától, az Androidos verzió pedig a hét folyamán várható. Mire vársz még?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://geolokaciosmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr333241709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása