Geolokációs marketing

Geolokációs Marketing

Geolokációs marketing megoldások - Foursquare, Gowalla, Facebook Places, Google Maps.

Friss topikok

Poorsquare, avagy Foursquare potyázóknak

2011.11.09. 20:55 Geolokációs Marketing Blog

Szoktad figyelni a különböző helyek Foursquare-es kedvezményeit? Voltál már úgy, hogy egy helyre becsekkoltál és kaptál egy ingyen kávét? Esetleg csak szeretsz potyázni?

Ha bármelyik kérdésedre igennel válaszoltál, akkor a Poorsquare-t neked találták ki. Ez egy keresőfelület, mely a különböző Foursquare kedvezmények között főként az ingyenes dolgokat mutatja meg egy-egy városra és keresési beállításokra vonatkozóan.

Jelenleg még csak pár amerikai városban keres, de ígéretek szerint ez hamarosan többszáz nagyvárosra és fővárosra is ki fog terjedni.

A fejlesztők az Occupy Wall Street mozgalom egyik jelmondatát használják fel az ingyenes lehetőségek keresésére "I am the 99%. Show me some Freebies!".

Ha éppen New York-ban ingyen ennél és innál egy checkinért, akkor ne hagyd ki!

A kereső elérhető innen: www.poorsquare.com

A bejegyzés trackback címe:

https://geolokaciosmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr853366780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Renn 2011.11.09. 22:20:19

Rossz a link a végén?

Nálunk a sima special is elég ritka, kiváncsi vagyok mikor lehet szükséges valami hasonló szolgáltatás itt is.
süti beállítások módosítása