Geolokációs marketing

Geolokációs Marketing

Geolokációs marketing megoldások - Foursquare, Gowalla, Facebook Places, Google Maps.

Friss topikok

Mit, hol, mennyiért? Google Wallet

2011.09.21. 20:31 Geolokációs Marketing Blog

A Google pénzügyi innovációra készül, a készpénz és a plasztik kártyák világa utáni fizetési megoldások alapjait készül lefektetni.

Ezt  legújabb szolgáltatásával kívánja elérni, a Google Wallettel, mely alapvetően NCF-alapú mobilfizetési megoldás, saját virtuális pénztárcánk a Google jóvoltából. Jelenleg a szolgáltatás még csak az Egyesült Államokban működik, melyhez több bankkártyát hozzárendelhetünk és az NFC technológiának köszönhetően hasonló elven működik, mint a Mastercard PayPass rendszere.

Összekapcsolva a Google Offers szolgáltatással a jövőben hűségprogramok, helyi kedvezmények és egyéb vevőcsalógató megoldások alapjává válhat az üzletek számára, de a felhasználók is átlátható statisztikákat kapnak majd pénzügyi szokásaikról és jelentős kedvezményekhez juthatnak.

A kérdés az, hogy van-e elég bizalom a fogyasztók irányából arra, hogy pénzügyeiket is a Google megoldásaival intézhessék.

 A következő videó az üzleti oldalról mutatja be a szolgáltatás előnyeit:

A bejegyzés trackback címe:

https://geolokaciosmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr103244315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása