Geolokációs marketing

Geolokációs Marketing

Geolokációs marketing megoldások - Foursquare, Gowalla, Facebook Places, Google Maps.

Friss topikok

Foursquare az egészségügyben - Flusquare

2011.09.20. 19:10 Geolokációs Marketing Blog

Az ősz beköszöntével idővel eljön az influenza szezon is. Az egyik legújabb Foursquaren nyugvó mobilalkalmazás ezt az időszak célozza meg alkalmazásáért, a Flusquare ötvözi a Foursquare tulajdonságait egy influenza tünetellenőrző lehetőséggel, megadva a hozzád legközelebb eső egészségügyi központ helyét, valamint ha beigazolódik nálad a betegség jelenléte jelenteni tudod, így fel lehet térképezni az influenzával súlytott területeket.

Az összegyűlt és beküldött adatokból kirajzolódik egy egész világra kiterjedő térkép, melyről tisztán leolvasható a szezonális influenzajárvány legnagyobb gócpontjai. Természetesen a relevanciaszint eléréséhez minél több felhasználóra van szükség, de mindenképpen azt kell mondani, hogy ez is mutatja a geolokációs alkalmazásokban rejlő lehetőségeket, melyek áldásos hatásaiból az egészségügy sem képez kivételt.

Ha szeretnéd letölteni az alkalmazást, akkor elérheted a jelenleg még csak iOS-re kiadott verzióját itt: iTunes app store.

Te használnád ezt vagy egy ehhez hasonló alkalmazást?

 

Itt egy videó az alkalmazásról:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://geolokaciosmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr543241627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása