Geolokációs marketing

Geolokációs Marketing

Geolokációs marketing megoldások - Foursquare, Gowalla, Facebook Places, Google Maps.

Friss topikok

Újdonságok a Foursquare 4.0-ás verziójában

2011.10.13. 09:58 Geolokációs Marketing Blog

Sok új változtatás történt a Foursquare legújabb verziójában, az új funkciókon kívül azelső legszembetűnőbb változtatás a Foursquare új logója/ikonja, melyen az eddigi lila labdát zöldre cserélték, Mari Sheibley fődizájner szerint  ez azért történt, mivel a lila ezentúl már nem fog szerepelni a használt színek között és a zöld eddig is domináns szerepet töltött be e a Foursquare színhasználatában.

A funkcionális újdonságok ennél még többel szolgálnak, a következő új megoldások kaptak helyet a 4.0-ás verzióban:

Radar

Ezentúl a Foursquare figyelmezet, ha helyadatink alapján a közelben például van egy étterem vagy egyéb hely, melyet felvettünk a to-do list-re, de úgyanígy figyelmeztet, ha a közelben valahol több barátunk éppen egy helyen tartózkodik, hogy nehogy lemaradjunk valamilyen fontos eseményről.

 

 

 

 

 

 

 

Megújult személyes profil

Frissítésre került a személyes profil is annak érdekében, hogy passzoljon az új szín és formavilághoz, így lekeríkett sarkok és külön-külön szekciókba szedett részekben foglalnak helyet a badge-ek, mayorship-ek és a checkinek, valamint helyet kaptak a listák is.

Listák integrációja

Ezentúl minden helynél látható lesz az, hogy szerepel-e az egyik listádon, amit vagy te hoztál létre vagy kötvetksz, így adva még több értelmet a más személyek, valamint a márkák által létrehozott listák követésének.

Új megosztási lehetőségek

Már nem csak a bejelentkezéseket lehet megosztani, hanem az egyes helyekhez kapcsolódó tippeket, listákat is Facebook-on és Twitter-en kívül SMS-ben és e-mailben is.

 

iOS-re már elérhető, az Androidos verzió pedig hamarosan érkezik!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://geolokaciosmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr803299337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása