Geolokációs marketing

Geolokációs Marketing

Geolokációs marketing megoldások - Foursquare, Gowalla, Facebook Places, Google Maps.

Friss topikok

We&Co - értékeld a pincéredet!

2011.07.19. 16:58 Geolokációs Marketing Blog

 Voltál már úgy, hogy betértél egy étterembe vagy kocsmába és a remek kiszolgálást nemcsak a borravalóban, hanem akár publikusan is jelezni szeretted volna ismerőseid irányába?

A We&Co alkalmazás, mely jelenleg iOS-re érhető el pont ezt a szerepet tölti be, közösségi hálózatot próbál nyújtani a fogyasztók és a felszolgálók között, mely alapvetően a foursquare adatbázisához kapcsolódik és az egyes helyekhez lehet hozzáadni felszolgáló/kiszolgáló személyzetet.

Természetesen lehet értékelni, köszönetet mondani más mesterséget űzőknek is, legyen az egy autószerelő vagy mosodai ruhaátvevő.

A legtöbb köszönetet kapó személyzeti munkatárs elnyeri a BOSS kinevezést. Vajon ha elterjed ez az alkalmazás, akkor ez mennyire fog kihatni az egyes vendéglátóipari egységek gyakorlatára, az értékelés és a közszemle együtt fog járni a normálisabb kiszolgálással és a versengéssel?

 

Az alkalmazást megtalálhatjátok itt:

http://itunes.apple.com/us/app/we-co/id448178784?ls=1&mt=8

A bejegyzés trackback címe:

https://geolokaciosmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr113080668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása